Mobilní nerezový stánek
Rychlé občerstvení je stále na vzestupu. Mobilní stánek Snackpoint nabízí téměř neomezené možnosti přípravy a podávání jídel s maximální flexibilitou. Více na www.gastronom.cz – Snackpoint Bartscher.
Rychlé občerstvení je stále na vzestupu. Mobilní stánek Snackpoint nabízí téměř neomezené možnosti přípravy a podávání jídel s maximální flexibilitou. Více na www.gastronom.cz – Snackpoint Bartscher.
Krize způsobená Covid-19 urychlila změny v gastronomii a v chování zákazníků. Dejte gastronomii nový status, uznání a respekt. Důležitá je odvaha, sebevědomí a kreativita.
Při indukčním ohřevu jsou energetické ztráty mnohem menší, než u jiných druhů energie. Ohříváte pouze hrnec Nádobí na indukci už je za přijatelnou cenu. Jestliže používáte indukční vařič nebo indukční sporák, vzniká teplo až ve […]
Tyčový mixér, ponorný mixér nebo tyčák. Vždy mluvíme o stejném zařízení, které práci v kuchyni usnadní a urychlí.
Historie knedlíků je dlouhá, i když možná ne až tak, jak by se podle jejich pevného propojení s českou kuchařskou tradicí zdálo. Tak jako slovo knedlíky v češtině definitivně zdomácnělo až v 19. století, i […]
Bez přílohy a příborů. Pizza je jedním z mála jídel, ke kterému se nepodává příloha. Snadno se jí u stánku fast foodu, jako hlavní chod na letních zahrádkách a jednoduše si ji připravíme i sami doma […]
Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. Měříme tak teplotu uvnitř masa během pečení v troubě, pro vynikající […]
Pomalé vaření Sous Vide v hrnci Zkuste pomalé vaření jednoduše v hrnci pomocí našeho nového přístroje Sous-Vide Stick. Ale nejdříve trochu teorie, abychom Vás navnadili… Co je Sous-Vide? Jak říká šéfkuchař firmy Hofmann Bohemia – partner […]
Mít profesionální šéfkuchařský nůž je opravdu důležité. Pozná se podle dlouhého špičatého ostří, oboustranným broušení a poměrně vysokou čepelí. Ergonomicky tvarovaná rukojeť musí pohodlně padnou do ruky.
Správná teplota podávaného vína ovlivňuje jeho vnímání při pití a spolurozhoduje o tom, zda nám víno bude chutnat a vyniknou všechny jeho přednosti. V některých detailech se odborníci různí, v zásadě však teplota vína stoupá […]
Copyright 2000+ Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.