vybavujeme

Nekonečné kombinace gastronádob

Konvektomat, pečící trouba, výdejní vodní lázeň, přepravní termobox, lednička, šokový zmrazovač, regály do skladů a další moderní gastro zařízení je postaveno k jejich používání. Gastronádoby s různými předepsanými rozměry jsou nejpoužívanějším nádobím v kuchyni. Nekonečné […]

vybavujeme

Na výdrži velmi záleží

Čím déle, tím lépe. Navíc nezapáchá a je výkonný. Velikost tak akorát do ruky. Ideální partner nejenom v práci, ale i doma. Poslouží venku v přírodě nebo také v místnosti, jak se vám prostě hodí […]

aktuálně

Nápoje pro celý den

Naše tělo se až ze 70% skládá z vody. Dospělý člověk denně vypotí asi 600-900 centimetrů krychlových vody, při pobytu na horkém vzduchu nebo při velké námaze to může být až deset litrů. Proto je pitný […]

plánujeme

I v mrazu piji horký čaj

Termoska nám dnes slouží k uchování studeného nebo horkého nápoje. Vynalezl ji pracovník Oxfordské univerzity Sir James Dewar, který potřeboval pro účely laboratorních pokusů nádobu, která by po dlouho dobu udržela velmi chladné tekutiny.

vybavujeme

Zařízení, které umí zahřát

Pokud připravujete pokrmy, které nejsou okamžitě určeny k servírování, je třeba, aby se po dobu, než budou podávané, zachovala žádoucí teplota, při které neutrpí chuť, vzhled ani konzistence pokrmů. To samé platí u pokrmů, které […]

vybavujeme

Gastronádoby

Každá gastronádoba má pevně stanovený rozměr podle Evropské normy EN 631.1. z roku 1997. Celý systém velikostí a jejich kombinací již v roce 1964 vymysleli zástupci Švýcarského svazu ve spolupráci s výrobci gastro techniky a […]

vybavujeme

Převážíme pokrmy

Připravujete pokrmy a převážíte je přes práh do výdejny, jednotky, desítky, stovky metrů nebo dokonce kilometrů na místo servírování? Po dobu expedice se musí vždy udržovat teplé, aby se při podávání zachovala žádoucí teplota, při […]