aktuálně

Nože s vysokou ostrostí

Mít profesionální šéfkuchařský nůž je opravdu důležité. Pozná se podle dlouhého špičatého ostří, oboustranným broušení a poměrně vysokou čepelí. Ergonomicky tvarovaná rukojeť musí pohodlně padnou do ruky.

hygiena

Hygiena a čistota především

Každý, kdo připravuje jídlo pro druhé, by měl pečlivě dbát na hygienu a čistotu! Hygienická pravidla ve veřejném stravování se týkají osobní hygieny, řádného zacházení s potravinami a čistoty provozu. Počínaje pravidelným mytím rukou, používání […]

hygiena

Hagleitner hygiena

Pro umývárny, kuchyně, hygienu prádla, objektů až po wellness hygienu. Bez námahy, bez zápachu. Pro hotely, restaurace a další gastro provozy je nejlepší vizitkou čistota. Hagleitner hygiena pro umývárny je připravena z vysoce kvalitních materiálů. […]

vybavujeme

Prkno chameleon

Krájejte jako profesionál. Šetřte peníze za stále nová prkénka a používejte jedno s vyměnitelnými deskami. Pak můžete krájet najednou maso, ryby, drůbež, zeleninu nebo pečivo.

hygiena

Audit systému HACCP

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a […]

vybavujeme

Převážíme pokrmy

Připravujete pokrmy a převážíte je přes práh do výdejny, jednotky, desítky, stovky metrů nebo dokonce kilometrů na místo servírování? Po dobu expedice se musí vždy udržovat teplé, aby se při podávání zachovala žádoucí teplota, při […]

hygiena

HACCP systém kritických bodů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo prodávají jídlo a nápoje. Splnění tohoto […]

hygiena

Prkna podle HACCP

Každý kdo provozuje kuchyni jistě ví, že musí zásadně dodržovat systém HACCP. Jedná se o systém jehož kvalifikované používání vede k minimalizaci popřípadě až k vyloučení možných onemocnění či zdravotních poškození konzumentů potravin. Splnění tohoto […]