9.500 otáček za minutu do jedné ruky

V minulém článku Made in France od roku 1964 jsem detailně popisoval, jaké výhody mají profesionální tyčové mixéry Dynamic.

Podívejme se na Dynamic Junior Combi a další využití tyčového mixéru, ke kterému si můžete pořídit několik doplňků. Určitě Vám usnadní práci a zpříjemní život.

Jeden motor, mnoho nástavců

V základní sestavě Dynamic Junior Combi je motorový blok s plynulou regulací až do 9.500 otáček za minutu, mixovací a šlehací nástavec. Všechny díly jsou opět hermeticky uzavřené, takže se do nich nemohou dostávat potraviny, které by později plesnivěly.

Bramborová kaše a pyré pohodlně

Novinka je nástavec na bramborovou kaši. Na konci tyče je „děrovaný zvon“, přes který se brambory vytláčejí. Brambory nebo zeleninu vložíte do hrnce, a lehkým tlakem ze shora, potraviny zpracujete.

Praktický kurt na sekání a mělnění

Další novinkou je praktický mísící kutr se sekacím nožem z průhledného a tvrdého polykarbonátu. Z tohoto materiálu jsou rovněž polykarbonátové gastronádoby, které jistě znáte. Je vhodný pro sekání cibule, česneku, ořechů a bylinek. Je určen také k mělnění jednotlivých porcí masa při výrobě masových směsí, apod.

Na tento malý a praktický kutr o objemu 0,8 litru shora nasadíte motorový blok tyčového mixéru Dynamic Junior.

Mixovací tyč Junior XL

Tato mixovací tyč Dynamic Junior XL má délku 30 cm. Je určena k použití do hlubokých hrnců a doplníte si tak základní sestavu, ve které je tyč dlouhá 22,5 cm.

Přeměňte tyč na emulgátor

Jak říká slovník cizích slov, je příprava emulze mechanickým rozptýlením nejméně dvou vzájemně nemísitelných kapalin, tedy např. suroviny pro přípravu majonézy.

Emulgátor Dynamic Junior nasadíte namísto mixovacího nože v mixovací tyči. Jeho přizpůsobený tvar plně využijete při výrobě majonéz, velmi jemných krémů, zmrzliny, apod.

Technické parametry Dynamic Junior:

  • celková délka – 530 mm
  • průměr – 94 mm
  • mixovací tyč – 225 mm
  • šlehací metla – 185 mm
  • el. příkon – 230 V / 270 W
  • otáčky mixér – 0 až 9.500 ot/min
  • otáčky metla – 0 až 2.000 ot/min

 

About Eva Povová 183 Článků
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*