Kuchyně bez trouby?

Ano, není nutné investovat do sporáku s jednoúčelovou troubou. Využijte multifunkčních možností, které nabízí konvektomat.

Jestliže chcete mít pohodlnější práci využijte všechny možnosti, které má konvektomat SelfCookingCenter®. Tady nic nenastavujete a neřídíte. Prostě jenom zapnete, vložíte a čekáte na skvělý a vždy stejný výsledek.

Za 20 let, co prodáváme, opravujeme a školíme obsluhu, se opakovaně setkáváme s otázkami co všechno konvektomaty umí. Využijte našich zkušeností, které jsme za více jak 20 let praxe s konvektomaty Rational nasbírali.

Domluvte si další školení práce s konvektomatem. Jako mnoho kuchařů před Vámi zjistíte, že vaše práce bude pohodlnější, rychlejší a kvalitnější a že se vám investované peníze rychle vrátí.

Základní funkce konvektomatu

Začněme však od začátku. Tady jsou základní funkce a způsoby vaření. Jejich rozsah vám umožní uvařit 80% všeho co se v kuchyních vaří, peče a smaží.

„Pára“ od 30 °C do 130 °C

Vysoce výkonný generátor páry s novou regulací vyrábí vždy hygienickou čerstvou páru. Umožňuje připravovat pokrmy bez přidávání vody a bez předvaření. Stálá teplota ve varném prostoru a maximální nasycení párou zaručuje rovnoměrný a velice šetrný průběh přípravy, a tím i nejlepší kvalitu pokrmů. Tento způsob přípravy garantuje zejména u zeleniny zachování atraktivní barvy, křupavosti a živin i vitaminů. Bez větší námahy zvládnete přípravu od brambor, rýže, přes zeleninu až po také citlivé pokrmy, jako jsou crème caramel, flany, drahé ryby nebo mousseline, a to i ve větším množství.

„Horký vzduch“ od 30 °C do 300 °C

Horký vzduch vysokou rychlostí proudí ze všech stran kolem připravovaných potravin. Bílkoviny v mase okamžitě tuhnou, díky čemuž zůstává pokrm uvnitř nádherně šťavnatý. Trvalý horký vzduch o teplotě do 300 °C nepředstavuje jen technický detail. Nabízí rovněž nezbytnou výkonovou rezervu, a to i při úplném naplnění. Jen tak se vám podaří připravit šťavnaté a dozlatova opečené minutky nebo hluboce zmražená hotová jídla a polotovary, jako jsou například krokety, jarní závitky, kuřecí křidélka nebo nadýchané pečivo.

    Kombinovaný provoz od 30 do 300 °C

Kombinovaný provozní režim slučuje všechny přednosti horké páry, jako jsou krátká doba přípravy, nízké ztráty a vysoká šťavnatost, s výhodami horkého vzduchu.
Takto vždy dosáhnete intenzivní vůni, atraktivní barvu a křupavou krustu. Bez otáčení a obracení a při podstatně kratší době přípravy předejdete běžným – až 50% ztrátám vznikajícím při pečení.

Finishing®

Představuje důsledné oddělení výroby a výdeje. Od přílohy až po hotové menu: Díky optimálnímu klimatu uvnitř varného prostoru ohřejete zchlazené pokrmy (velice rychle a dokonale připravené v konvektomatu CombiMaster® Plus) na konzumační teplotu, bez ohledu na to, zda se nacházejí na podnosech, na talířích nebo jestli používáte gastronádoby.
Získáte tak pružnost a vaši hosté zase skvělý chuťový požitek, protože se vyhnete dlouhému udržování pokrmů v teplém stavu a z toho vyplývající ztrátě kvality.

Rychlost vzduchu

Konvektomat Rational CombiMaster® Plus Vám umožní, aby jste sami nastavili vhodnou rychlost vzduchu jak pro citlivé, tak pro odolné potraviny. Dokonale se vám podaří připravit i nákypy, dezerty z vypalovaného těsta (éclair) nebo také dezerty z piškotového těsta.

Co je pravda, je prostě pravda

Ať se to někomu líbí nebo ne. Co je pravda je prostě pravda. Každý druhý prodaný konvektomat na světě je Rational. Firma tak dosáhla na světovém trhu podíl 54%. Celkem je v provozu 550.000 strojů různých velikostí. A tato zkušenost je na kvalitě prostě vidět.

Naše společnost je certifikovaným servisním a prodejním partnerem společnosti Rational v České republice.

Zavolejte nebo si napište o podklady a konkrétní nabídku na: technika@hofmann.cz.

Zdroj Internet

2 Comments

  1. Dobrý den,
    Rozhoduji se, zda zakoupit konvektomat. Může ho obsluhovat i nový kuchař, který se teprve zaučuje? Je ovládání konvektomatu jednoduché?

    • Dobrý den.
      Velmi se omlouvám za pozdní odpověď. Pokud je nákup konvektomatu stále aktuální, posílám kontakt na pana Kouřila, konzultant a školitel pro gastronomickou techniku v naší firmě. Tel.: +420 730 167 367. Email: j.kouril@hoffmann.cz.
      S přáním hezkého dne Eva Povová

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*