Nádobí myjte ekonomicky

Myčky skla, bílého a černého nádobí dnes patří ke každému gastronomickému provozu, ať už je to restaurace, jídelna, nebo velký mezinárodní hotel. Ne vždy jsou však vhodně zvolené, a proto jejich funkčnost neodpovídá představám personálu.

Výhody profesionální myčky na nádobí a sklo:

  • Rychlost – krátké programy Vám garantují více času pro Vaše hosty a menší potřebu nádobí
  • Úspora – vody, prostředků i elektrické energie
  • Spolehlivost – pro obsluhu jasné „jednotlačítkové ovládání“ s barevnou signalizací
  • Hygienická koncepce – hladký bezespárový vnitřní prostor, automatický samočisticí program, nepříjmá technologie ohřevu zabraňující usazování vápna a nečistot
  • Prostorová nenáročnost – díky kompaktním rozměrům a volitelně zabudovaným zásobníkům pro mycí a oplachový prostředek
  • Speciální koše do myčky – pro různé druhy nádobí

Výhody průchozí myčky:

  • Mycí systém s maximální mycí sílou pro odstranění i silného znečištění
  • Bezpečnost obsluhy
  • Hygienická koncepce se samočisticím programem
  • Ergonomická držadla krytu pro rychlé a jisté ovládání z jakéhokoli místa
  • Mnohostranné použití

00357

Myčky na černé nádobí:

  1. Pokud chcete nechat mytí hrnců a pracovních pomůcek na specialistovi, vyberte si kvalitní myčku na černé nádobí.
  2. Pro profesionální kuchyň je to opravdové ulehčení: nikdo už nemusí těžké hrnce, pánve a další pracovní pomůcky umývat a přetáčet v hlubokém dřezu. Nikdo už nemusí stát dlouhé hodiny s hluboko ponořenýma rukama u dřezu a drhnout hrnce.
  3. Se správnou myčkou stačí i napálené hrnce nanejvýš odmočit ve vodě – o zbytek se již postará myčka kuchyňského nádobí. V hygienicky citlivých provozech jsou čisté pracovní pomůcky předpokladem pro správnou práci.

Chemie do myčky

Nestačí ovšem mít pouze kvalitní myčku nádobí. Bez dostatečně silných a účiných chemických prostřeků se neobejdete.

  • Pro mytí v automatických strojích doporučujeme mycí prostředek Purex AMS a pro oplachování Purex O.
  • Aby bylo dosaženo optimálních výsledků mytí musí být mycí a oplachový program pečlivě nastaven přímo pro myté nádobí, stupeň zašpinění, splnění hygienických norem a vlastní, tak, aby vše bylo součástí jednoho kompletního systému.

Domácí myčka je pro domácnost

konstrukčně nepřizpůsobená komerčnímu využití

nízká produkce čistého nádobí

pro profesionální provoz naprosto nevhodná

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*