Dopřát si rychlou a chutnou snídani každý den. Věc, kterou každý nezbytně potřebuje, avšak většina nedodržuje.Toasty. Zdálo by se, že na nich není nic zvláštního, přesto mnozí souhlasí, že se jedná o největší delikatesu, která netrvá moc času a úsilí.
Který si vybrat?
Pro přípravu vynikajících toastů, potřebujeme správný toaster. Existuje mnoho různých značek a modelů. Zde je několik tipů, které Vám pomohou najít nejlepší toaster právě pro Vás.
Zamyslete se pečlivě jakou velikost potřebujete. Zvažte to i dle místa, na kterém budete topinkovač používat. Toaster nesmí být ani o kousek větší, něž využívané místo. Než daný výrobek zakoupíte, zkuste diskutovat s lidmi, kteří již Vámi vybraný výrobek zakoupili.
Na co si dávat pozor
- velikost
Toastery bývají horké na vnější straně, což vede k případným úrazům. Toastovače s izolací nejen zamezují popálení, ale také přispívají k energetické úspoře. - ovládací prvky a předvolby
Pokud jsou všichni uživatelé technicky zdatní, můžete využít mnohem sofistikovanější model. Mnohé mají předvolby pro všechny nejpopulárnější potraviny, takže je snadné vždy vybrat nejlepší nastavení. - spolehlivost
Jistě nechcete, aby Vám topinkovač přestal po několika měsících fungovat.
Toasty zapečené s pivním sýrem
250 g pivního sýra
6 lžic piva
špetku mletého pepře
1 lžička škrobové moučky
toastový chléb
Sýr nastrouháme nebo rozmačkáme vidličkou. Zalijeme pivem, posypeme škrobovou moučkou, opepříme a za stálého míchání necháme na plotně rozpustit. Směs rozdělíme na plátky toastového chleba. Vložíme je do toasteru a necháme zapéct. Pozor! Sýr nemá zhnědnout, zhořknul by. Ozdobíme rajčaty a petrželkou a servírujeme.
Buďte první kdo přidá komentář