Keramické pánve Cookmax

Keramika se stává poslední dobou velmi oblíbeným materiálem a nachází široké využití v domácích i profesionálních kuchyní.

Keramické pánve jsou levnější než titanové. Vyznačují se vysokou teplotní odolností. Lze v nich vařit s minimálním obsahem tuku, jídlo je tak zdravější a dietnější. Oproti teflonovým jsou těžší.

Jak o keramické pánve správně pečovat?

Údržba je snadnější oproti jiným výrobkům.

Před prvním použitím

  • pánev důkladně omyjte teplou vodou se saponátem, abyste odstranili jakékoliv stopy prachu
  • poté pánev osušte a ořete papírovou utěrkou s kapkou oleje
  • tento postup se má provádět pravidelně, aby nádobí zůstalo v perfektním stavu

Nepřilnavost je největší výhodou

  • pokrm se nepřipaluje, stačí vlhkým hadrem nebo papírovou utěrkou odstranit zbytky z pánve
  • i pro keramiku platí, že lze pokrm připravit i bez tuku

Vysoká tvrdost keramiky

  • při práci s keramickou pánvičkou se nemusíte o povrch obávat
  • i když vysoká tvrdost znamená odolnost povrchu proti poškrábání, nepoužívejte ostré předměty, které by mohly povrch porušit

Pánev nepřepalujeme

  • i když keramický povrch snese vysoké teploty, nenechávejte pánev na rozpálené plotýnce nasucho
  • při vysokých teplotách mohou na pánvi zůstávat barevné skvrny, v horším případě se mohou na povrchu pánve objevit mikro skvrny, které by následně snižovaly nepřilnavost povrchu

Přestavujeme keramickou pánev Cookmax

  • Nádobí Cookmax je určeno jak pro domácí, tak profesionální kuchyni
  • 5 let záruka na materiál
  • Akutermické sendvičové silné dno
  • Využití tepla sporáku na 100 %
  • Vysoká teplotní odolnost
  • Kompletně vyrobené z potravinářské nerezové oceli nejvyšší třídy 18/10
  • Vhodné pro všechny druhy sporáku včetně indukce
  • Teplonevodivá rukojeť
  • Minimální spotřeba tuku
  • Vhodné do myčky nádobí

 

 

About Eva Povová 183 Článků
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*