Poslední srpnové dny značí nejen konec prázdnin ale i začínající provoz školních jídelen v návaznosti na další školní rok.
Připravili jsme pro Vás seznam nejpoužívanějšího zařízení, které Vám ušetří spoustu času a zároveň zpříjemní práci v kuchyni:
Servírovací vozík – ideální na sběr špinavého nádobí či servírování nápojů. Nabízíme v provedení 3-policový, 2-policový nebo 2-policový s vanou.
Jídelní podnosy – s brzdícím povrchem a zesíleným okrajem. Vhodné pro přenášení pokrmů.
Pánev s devíti důlky – vhodná na přípravu volských ok, lívanců a bramboráčků
Stolní otvírák konzerv – snadno se přimontuje ke stolu a otevře každou konzervu až do výšky 40 cm
Pojízdný stojan na podnosy – ideální ke sběru podnosů a gastronádob o velikosti GN 1/1, GN 1/2 a GN 1/3
Příborník s 201 ks příborů – stohovatelný a omyvatelný příborník se čtyřmi přihrádkami, které obsahují 50 ks jídelních lžic, nožů, vidliček a kávových lžiček
Síto na halušky – pomocí síta si snadno a rychle vytvoříte noky nebo halušky. Nabízíme i kolébku na játrovou rýži do polévek.
Kráječ na chleba ruční – voděodolný, nůž z nerezové chromniklové oceli. Stojí na 4 přísavkách, velmi jednoduchá údržba.
Koše do myček – univerzální koše do myček o rozměru 50 x 50 cm, které možno použít i pro přepravu a skladování
Termos s kohoutem – na výdej jak studených tak horkých nápojů. Nápoj dávkujete jednoduchým otočením kohoutku.
Pokud potřebujete svou kuchyň obnovit starými věcmi za nové či doplnit o drobný inventář nebo techniku neváhejte se na nás obrátit a my Vám vypracujeme cenovou nabídku.
Volejte na tel.: 841 177 178
Pište na e-mail: info@gastronom.cz
Připravil: Lucie Studená
Jste jiného názoru, máte jiné nebo stejné zkušenosti? Pojďte diskutovat na Facebook.
Buďte první kdo přidá komentář