Maso musí být v chladu
Maso skladované v chladničce ale i v mrazničce je potravina, která podléhá rychlé zkáze. Při nákupu masa je důležité dbát na to, aby bylo maso před uskladněním ve vaší provozovně vhodně uskladněno i u výrobce […]
Maso skladované v chladničce ale i v mrazničce je potravina, která podléhá rychlé zkáze. Při nákupu masa je důležité dbát na to, aby bylo maso před uskladněním ve vaší provozovně vhodně uskladněno i u výrobce […]
Jídlo hodné pro pořádné chlapy. I tak by se dalo nazvat vepřové koleno, které je velice oblíbené převážně u mužského pohlaví. Asi žádný jiný typ masa si mezi labužníky nezískal tak velkou přízeň, jako božské […]
Výrobci se údajně snaží nabídnout šťavnatější a chutnější produkt, kterým samy o sobě například kuřecí prsní řízky nejsou. Nemají v sobě příliš tuku a jak je známo, prsní drůbeží svalovina bývá po upečení či osmažení […]
Nějaký hamburger už pravděpodobně ochutnal každý z nás. Většinou ho ale známe pouze z nepříliš kvalitních fast food občerstvení, kterých v českých městech nalezneme nespočet. Restaurací a fast foodů připravujících opravdu správné hamburgery je však […]
Maso podléhá rychlé zkáze. Jeho skladování je třeba věnovat větší pozornost. Maso je choulostivé na změny teplot. Nakupujte nejčerstvější možné maso. Čerstvé maso lépe chutná a má delší trvanlivost. Pokud kupujete balené maso, zkontrolujte si […]
Neodborné zacházení při přípravě pokrmů i s hotovými jídly vede k mnoha vážným onemocněním. Toto je skutečnost, kterou si ti, kteří se na přípravě jídel podílí mnohdy ani neuvědomují. Všechna připravená jídla by měla být […]
Smažení na pánvi je rychlý a chutný způsob, jak připravit hovězí nebo jehněčí maso a to zdravěji než se může na první pohled zdát. Při použití libového červeného masa, které lehce potřeme olejem (namísto nalévání […]
Tango, fotbal a gaučové jsou tři věci, které si možná vybavíte, pokud uslyšíte Argentina. Ovšem neměli bychom zapomínat, že se jedná především o národ „masožravců“ a každý Argentinec je hrdý na kvalitu zdejšího masa. Vždyť […]
Při pečení v troubě, chceme dosáhnout hezky propečeného a na povrchu křupavého kusu masa. Tento způsob pečení je vhodný zejména pro velké kusy masa a velkou drůbež.
Copyright 2000+ Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.